04. februar 2015Lysestakene er inspirert av 50- og 60-tallets lysestaker. Stoler og bordben ble i denne perioden ofte dreid ut av hele trestykker, og det var vanlig å bruke overskudd til å dreie lysestaker. Dette har designeren Anders Nørgaard tatt videre til dagens former og trender. For å skape variasjon i lysestakene, satte han sammen en serie med roser, tulipaner ogl liljer. Sammen skaper de lekre linjer som føyer seg godt i forholg til hverandre.

Det er en liten høydeforskjell på de tre modellene. Applicata Lily er den minste med 24,5cm høyde. Neste er applicata Rose som er 29cm og til sist Tulip som er 33,5cm. Alle disse kommer igjen i veldig mange spennende farger - både naturlige og skarpe.

For å dra det hele noe videre, har Anders også laget en applicata maxi-serie. De samme lekre lysestakene, bare mye høyere! Her har lily vokst til 45cm, rose til 53cm, og applicata Tulip til 62cm! De passer seg nå best på gulvet eller på en stor skjenk!

Felles for alle applicata blossom lysestaker er at de har felt inn stål i bunnen, som gjør de svært stabile til tross for sin høyde. I toppen er det frest inn et stykke metall for å hindre at treverket tar fyr, samtidig med at lyset står stabilt i lysestaken.

Applicata

TULIP LYSESTAKE, OLIVE

Kr 429 Kr 257
Hurtigkjøp
Applicata

ROSE MAXI LYSESTAKE

Kr 1 398 Kr 909
Hurtigkjøp
Applicata

BLOSSOM TULIP LYSESTAKE, BRASS METALLIC

Kr 519 Kr 311
Hurtigkjøp
Applicata

Lily Maxi lysestake

Kr 1 249 Kr 749
Hurtigkjøp