28. april 2017Putene i Cane-Line Diamond er laget av den komfortable Sunbrella® Natté stoff med QuickDryFoam®, sikrer en perfekt kombinasjon av stue atmosfære og komfort. State-of-the-art, innovativ teknologi sikrer at putene tørker raskt, selv etter en regnskul. Diamond er bidrar til avslapping og behagelig nytelse, hvor bare et minimum av vedlikehold er nødvendig.
 

Velg fra et trekk av værbestandig Cane-linje Tex i hvitt, belagt polyester eller den myke Sunbrella® Natte i grå eller brun. Plasser puter i oppreist stilling når de utsettes for regn, slik at vannet kan renne av. Putene bør lagres innendørs i løpet av vinteren.

QuickDryFoam® sikrer maksimal drenering og luftsirkulasjon. Skummet har antibakteriell beskyttelse, og hindrer vekst av sopp og mugg i puten.

Serien har blitt opprettet med forbedret utendørs oppholdning i tankene. Så holdbarhet og enkelt vedlikehold går hånd i hånd med eksklusiv design og en høy grad av komfort.

 Ved å velge hagemøbler fra Cane-Line, får du ikke bare utsøkt design, men også en bekymringsfritt vedlikehold av hagemøblene. De tåler vær og vind, og er enkle å rengjøre. Får du flekker på møblene, vaskes disse enklet bort. Vi anbefaler at møblene dekkes til eller aller helst settes innendørs utenfor sesong. 

Kampanje
Cane-Line

DIAMOND PUFF, Grå

Kr 6 300 Kr 5 040
Hurtigkjøp
Kampanje
Cane-Line

DIAMOND Lounge Stol, Grå

Kr 10 500 Kr 8 400
Hurtigkjøp
Kampanje
Cane-Line

DIAMOND Highback, Grå

Kr 14 200 Kr 11 360
Hurtigkjøp
Kampanje
Cane-Line

DIAMOND 2-Seter, Grå

Kr 18 500 Kr 18 500
Hurtigkjøp
Kampanje
Cane-Line

DIAMOND 3-Seter, Grå

Utsolgt
Hurtigkjøp