Informasjonskapsler


For å gjøre våre nettsider så gode som mulig, bruker vi informasjonskapsler, eller cookies, på denne siden. 

Hva er Informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små filer som lages av nettstedet du besøker og lagres på din maskin. Informasjonen brukes for å tilpasse nettsiden til hver enkelt bruker, for eksempel ved å huske varer i handlekurven, innloggingsmetoder eller hvilke varer man har sett på. Informasjonskapsler identifiserer ikke deg personlig, og er ikke skadelige.Dette er en standard teknologi som nesten alle nettsteder benytter seg av, og benyttes også på www.element-studio.no.

Hva brukes informasjonskapslene til?
Informasjonskapslene på denne siden tjener tre formål: funksjonalitet, analyse av bruken av nettstedet, samt annonsering. Statistikkgrunnlaget fra kapslene gjør at vi kan tilpasse siden bedre til å møte kundenes behov, men benyttes ikke til å se på personlig adferd på nettsiden. 
Vi bruker Google Analytics på denne siden til analyse og annonsering, herunder remarketing. 
Informasjonen vi samler inn benyttes kun internt og overføres aldri til tredjepart. 

Hvordan kan jeg fjerne informasjonskapslene?
Du kan slette informasjonskapslene dersom du ønsker det. For å finne ut hvordan du gjør det på nettleseren du bruker, ser du i brukerstøtten for nettleseren.
 Du kan også stille inn nettleseren til å ikke godta informasjonskapsler, men dette vil i de fleste tilfeller gjelde alle nettsteder og ikke bare Skattekammeret, og anbefales ikke. 

Hvorfor opplyses det om det?
På grunn av EU-lovgivning er alle som benytter informasjonskapsler pålagt å opplyse om dette, slik at brukeren skal kunne ta informerte valg. Kravet om eksplisitt godkjenning fra brukeren er frafalt etter at loven trådte i kraft.