28. august 2017

Nytt navn // Norges første Vipp kjøkken-showroom


Nytt navn // Norges første Vipp kjøkken-showroom

Element (tidl. Skattekammeret) åpner Norges første Vipp-kjøkken showroom

24. august åpnet vi i Element (tidl. Skattekammeret gulv & interiør) offisielt vårt nye Vipp showroom i Lilleakerveien 25, vis-à-vis CC Vest i Oslo. Vipp showroomet er det første, og eneste, i sitt slag i Norge.

Vipp er en dansk kjøkkenprodusent med lang erfaring med produktdesign og et sterkt fokus på kvalitetsmaterialer, mekanikk og funksjon. Dette gjenspeiler seg i kjøkkendesignet, der alle valg om estetikk og tekniske detaljer allerede er gjort på forhånd. I Elements Vipp showroom trenger kundene derfor kun å ta stilling til størrelse og utstyr på sitt nye kjøkken.

-Vipp har vært en bauta innen dansk og internasjonal design i generasjoner. Merkevaren er anerkjent verden over for sin kvalitet, sine rene linjer og sitt tidløse preg. Det var helt naturlig for oss å dedikere en betydelig del av våre lokaler til Vipp sine produkter. Merkevaren passer godt inn i vårt øvrige sortiment som består av kvalitetsmerker som blant annet Skagerak Denmark, ygg&lyng, Cane-line, Fatboy, Tonning & Stryn m.fl., og vi er stolte over å kunne tilby kundene våre enda et kvalitetsprodukt.

Åpningen markerer også lanseringen av Elements nye visuelle identitet som har blitt utarbeidet i samarbeid med arkitekt- og designfirmaet Snøhetta. Samarbeidet har gitt både butikkinteriør og merkevare et løft. Samtidig er det brede kvalitetssortimentet, servicen og grunnfilosofien til virksomheten godt bevart, og Element vil fortsette å tilby offentlige og private kunder førsteklasses håndverkstjenester innenfor tregulv.

Virksomhetens nye navn, Element, gjenspeiler dette kompromissløse fokuset på kvalitet i alle ledd: Fra de minste detaljer, til et helhetlig håndverk som omfatter alt fra valg av materialer til tilpassing og etterjustering av skreddersydde tregulv fra eksklusive merker som blant annet Rappgo Mörkaskog, Fredsted Floors, Heywoood og Esta Parket m. fl.  

-For oss i Element handler kvalitet om nettopp elementene: Detaljene som løfter helheten og helheten som løfter detaljene. Vår nye profil gjenspeiler filosofien vi har hatt siden oppstarten i 2004 på en måte som yter rettferdighet både til de produktene og merkevarene vi fører, men også de håndverksmessige tjenestene vi utfører for våre kunder hver dag. Vi er de samme som før, men tilbyr nå et enda bredere utvalg takket være Vipp showroomet.

Om Element

Element (tidligere Skattekammeret gulv & interiør AS) er en familievirksomhet, etablert i 2004. Siden oppstarten har butikken spesialisert på de ypperste kvalitetsmerkene innenfor møbel-, interiør- og tregulv – og nå også kjøkken.