13. juni 2018

Sommersalg utstillingsmøbler


Sommersalg utstillingsmøbler

Vi har nye spennende produkter på vei inn, så vi må rydde plass i butikken. Du kan nå gjøre gode kjøp på flere av sesongens hagemøbler som er pent brukt i vår utstilling.

En viktig opplysning når det gjelde kjøp av våre utstillingsmøbler, er at de må hentes i vår butikk på Lilleaker/Oslo. Møblene er montert og kan derfor være store i størrelsen. Antallet er selvsagt begrenset, så det er førstemann til mølla. 

Hvilke produkter er det vi selger ut og kan de sees på nett?
- Det er utstillingsprodukter fra årets sommersortiment, samt andre produkter som også skal ut av utstillingen. Alt står i butikken, og noen utvalgte produkter er lagt ut på finn.no. Klikk her for å se utvalgte produkter det er. (Nye produkter blir lagt ut jevnlig) 

Kan jeg bestille på nett?
- Disse varene kan kun kjøpes ved oppmøte i butikk.

Er det mulig å reservere om jeg ikke rekker før senere i dag?
- I utgangspunktet så ønsker vi å strekke oss lengst mulig for at du skal bli fornøyd. Men vi kan dessverre ikke holde av varer i lang tid. Ring oss, så finner vi sikkert en løsning.

Er dette utgående produkter som ikke kommer inn igjen?
- Det meste er fra årets sesong og vil være tilgjengelig for bestilling videre. Det kan være at enkelte av produktene er spesialproduksjon til Element-Studio, og da kan det være vanskelig å skaffe identiske materialer. Men spør oss, og vi finner en løsning.