08. mai 2019

Fullt møblert fra Vipp


Fullt møblert fra Vipp

Denne våren har danske Vipp gjort sin største lansering siden 1939. Vi kan nå tilby fullt møbelsortiment fra Vipp, og Element Studio er de første i landet som har fått dette inn i butikk. Møblene er utstilit i vår butikk, og vi er mektig imponert over hvordan de har klart å overføre det rene og på kanten til industrielle designet til myke møbler som stoler og sofaer. Kvaliteten på produktene er utsøkt og blant det ypperste som er på markedet. Vi inviterer deg til å komme innom vær butikk på Lilleaker og se på de utstilte Vipp møblene.
Bilde øverst viser Vipp Chimney sofa med stoffet Steelcut Trio 3. I tillegg er også puter, pledd, vase, coffee table og gulvteppet fra Vipp.

Vi viser her et lite utvalg av de nye Vipp møblene som nå er tilgjengelig. Vi har mye utstilt i butikken, men det finnes utallige kombinasjoner og tilhørende produkter. For å få et bedre inntrykk før du kommer legger turen. Katalogen finner du ved å klikke nedenfor:

 

Vipp har nå kommet med to nye sofaer i sitt sortiment, Chimney og Loft. Over ser du detaljer av Chimney Vipp sofaen.

Bildet over viser Vipp Shelter lounge stol i skinn, omringet av sofaene Vipp Loft og Vipp Chimney, med to coffee tables i mørk eik og lys grå marmor.

 

Vipp har nå designet en elegant og stilsikker spisestuestol til sitt spisebord. Kommer med sorte ben og flere ulike polstringer i skinn og stoff.

 

Nå får du også Vipp spisebord med plate i fiskebensmønstret mørk eik. De sorte beina på bordet og de nye Vipp spisestuestolene er et perfekt match.

 

Vipp Shelter lounge stolen er her vist i sort skinn på ett av de nye Vipp ull/bambus teppene. Alt utstilt i vår butikk.